Sponsor Bağlantılar

Pages

19 Mart 2013 Salı

Ben Bilmem Eşim Bilir

Sponsor Bağlantılar
Kanal D’nin sunuculuğunuz İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde yine birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Erkekler ilk oyunlarında 90 saniye içinde eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar odunu kırmaya çalışırken, ikinci oyunlarında yeni oyunla balon patlamak için mücadele edecekler. Yeni oyunda hanımlar gözleri kapalı bir şekilde beylerin arkasında oturacak ve beyler eşlerinin yardımı ile iğneli tüf tüfleri üfleyerek balonları patlatacaklar. Erkeklerin ardından üç ve dördüncü oyununda ise hanımlar performanslarını gösterecekler. Hanımlar ilk oyunlarında alet çantası oyununda aletleri tanımak için ter dökerken, ikinci oyunlarında fırlattıkları çöp poşetlerini konteynıra sokmak için mücadele edecekler. Hanımların ardından oyun sırası erkeklere geçecek ve yarışmacılar makineyle havada duran plastik toplara vurarak gol atmak için ter dökecekler. Final öncesi oynanacak son oyunda ise hanımlar bar masası oyununda, attıkları bardakları çizginin arkasında durdurmak için uğraşacaklar. Final oyununa kalan iki çift ise oynanacakları nefesine kuvvet oyununda rakiplerine üstünlük sağlayıp, otomobilin sahibi olabilmek için mücadele edecekler.

Yaparım Bilirsin ShowTv

Sponsor Bağlantılar

Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ‘Yaparım Bilirsin’, evli çiftlerin kıyasıya rekabetine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Sadece erkek yarışmacıların yarışacağı ve bayanların eşlerinin bir anlamda ‘kaderini’ belirleyeceği yarışmanın her etabında, birbirinden eğlenceli ve bir o kadar da zorlu oyunlar gecenin sonunda galibi belirleyecek ve bir çift tam 50 Bin TL’nin sahibi olacak! Yarışmacılar ayrıca oynanacak extra bölümlerde milyonlarca lira değerinde sürpriz hediyelerin de sahibi olabilecekler.
Toplam 4 çift büyük ödül için birbirinden iddialı oyunları galibiyet için oynayacak.